„Baci grah“: Nove nagrade za kupce „Tropic“ marketa (video)

Sa početkom novog mjeseca „Tropic“ market na Urijama pripremio je nova iznenađenja za svoje kupce. U pitanju je nagradna aktivacija zanimljivog naziva „Baci grah“, koja će trajati od 1. do 15. novembra.

– Na tri punkta unutar marketa biće postavljeni kućanski aparati u kojima će se nalaziti zrna graha. Svi naši  kupci imaće priliku da okušaju sreću i da pogode koliko se zrna graha nalazi u određenom kućanskom aparatu – pojasnila je Aleksandra Marković, portparol ovog trgovačkog lanca.

Dana 17. novembra realizovaće se završna aktivnost, kada će se brojati zrna graha.Tog dana saznaće se imena onih najsretnijih,  koji su dali najbolje procjene. Njih očekuju atraktivne nagrade, a to su šporet, veš-mašina, sušilica za veš, mikrotalasna pećnica i sokovnik. I sve to u tri primjerka.

– Nadamo se da će ovo izazvati veliko interesovanje, s obzirom da je i način realizacije ove nagradne aktivacije zanimljiv. Uvjereni smo da će naši kupci i ovaj put prepoznati način na koji im se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju – navela je Markovićeva.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!