DANAS ZASJEDALA SKUPŠTINA GRADA PRIJEDORA

Skupština grada Prijedora je danas, na posljednjem ovogodišnjem zasjedanju pod predsjedavanjem Seada Jakupovića, usvojila budžetetske projekcije grada Prijedora za 2017. godiniu, a, uz to, i odluku  o njegovom izvršenju u godini pred nama.

img_3655

U gradsku kasu u 2017. godini, uz budžetsku rezervu od 561.000 maraka, ukupno će se sliti 36,55 miliona maraka, izjavila je tim povodom Biljana Malbašić, načelnica Odjeljenja za finansije, podsjetivši i na podatak da je budžetski okvir za narednu godinu, u odnosu na ponuđeni nacrt, a nakon najšire javne rasprave i ponuđenih amandmana, korigovan naviše za iznos od 242.000 maraka.

img_3646

Budžet grada Prijedora, usvojen sa 23 glasa „za“ i sedam glasova „protiv“, prema riječima gradonačelnika Milenka Đakovića, obećava nastavak dobrog  funkcionisanja gradske administracije pred kojom je i raspisivanje izbora za sastav savjeta prijedorskih mjesnih zajednica. Najavljeni su za 19. mart 2017. godine a u njihovu realizaciju, kako se čulo za skupštinskom govornicom, investiraće se 50 hiljada maraka.

R.R.

foto: Giga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!