Dani otvorenih vrata: Druženje DNS-a i građana (video)

Članovi Demokratskog narodnog saveza družili su se danas sa građanima i simpatizerima Stranke na manifestaciji “Dani otvorenih vrata”, koju je  organizovao Gradski odbor DNS-a Prijedor.

– DNS je stranka potekla iz naroda i želi da služi narodu. Ova manifestacija  je prilika da se družimo, razmijenimo mišljenje i utvrdimo politiku koju želimo prezentovati na izborima. Najvažnija je živa riječ i komunikacija između građana i članova DNS-a – rekao je predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić koji je prisustvovao „Danima otvorenih vrata“ u naselju Urije.

Marko Pavić, predsjednik DNS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pavić očekuje da će DNS, ovaj put, na izborima dobiti dovoljan broj glasova da bude odlučujući faktor u kreiranju vlasti u Republici Srpskoj, BiH, ali i u donošenju odluka na svim nivoima, da politiku koju zagovaraju mogu provesti u djelo.

Milenko Đaković, predsjednik Gradskog odbora DNS-a Prijedor, izrazio je zadovoljstvo odzivom brojnih mještana Urija i okolnih naselja na manifestaciji „Dani otvorenih vrata“. On je potvrdio politiku DNS-a kao stranke koja radi u interesu naroda. Najavio je da će do kraja godine biti urađeno više projekata u oblasti infrastrukture, sporta i kulture. Dolaskom novih privrednih subjekata na područje Prijedora, Đaković očekuje otvaranje radnih mjesta za mlade ljude, kako ne bi, zbog ekonomskih razloga, odlazili iz Prijedora. Koordinator Rejona dva DNS-a Duško Ivić očekuje da će ova manifestacija postati tradicionalna, podsjetivši da je ova stranka, i u prethodnom periodu, praktikovala druženje i otvorenu komunikaciju s građanima.

Milenko Đaković, predsjednik Gradskog odbora Prijedor DNS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Dani otvorenih vrata“ popraćeni su bogatom gastro-ponudom, izložbom narodnih rukotvorina i skulptura te nastupom KUD-a „Kozara“, Prijedor.

D. S.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!