DNS: ODGOVORNO ZA GRAĐANE I SRPSKU (video)

Demokratski narodni savez, u kampanju za naredne izbore, ušao je „Odgovorno“ sa pouzdanim kandidatima koji će poslije 7. oktobra pokazati djelima da je glavni interes DNS-a, interes Republike Srpske i njenih građana, poručeno je na tribini u Donjim Orlovcima.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan, Duško Ivić, rekao je da će, ako stanovnici na izborima podrže DNS, infrastrukturnim problemima u izbjegličkom naselјu u Donjim Orlovcima doći kraj.

-DNS će rješavati brojna pitanja u Prijedoru i u regiji pa samim tim i u izbjegličkim naselјima. Ovo je najlјepše naselјe u gradu sa najmanje riješenom infrastrukturom. Pokušaćemo sa našim građanima da se zajedno dogovorimo da oni podrže nas, a mi ćemo njima vratiti to  rješavanjem infrastrukturnih problema – rekao je Ivić.

Zalagaću se za jačanje obrazovnog sistema – rekla je kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan, Dijana Šobot.

-Obrazovanje je jedan od stubova društva i preduslov za razvoj države. Zalagaću se za obavezno srednje obrazovanje, jačanje standarda prosvjetnog radnika, materijalno i tehničko opremanje škola i za obrazovni sistem u kome se diplome stiču znanjem i radom, a nikako kupovinom – dodala je Šobotova.

DNS na ovim izborima predstavlјa svoju politiku, koju će slijediti u narednom periodu. Ovo je stranka izuzetnog rasta u Srpskoj, rekao je predsjednik Gradske organizacije DNS-a Milenko Đaković.

-Mi pred narod izlazimo sa svojim programskim cilјevima, definišemo šta ćemo dalјe raditi i dokazujemo da je DNS državotvorna stranka kojoj su glavni interesi, interesi Srpske, ekonomija i stvaranje novih radnih mjesta, ali i staranje o marginalnim grupama stanovništva naše zemlјe – objašnjava Đaković.

Na tribini u Donjim Orlovcima poručeno je da je cilј Demokratskog narodnog saveza bolјa budućnost Srpske u kojoj je snažna ekonomija, obrazovni i zdravstveni sistem i uređeno društvo.

I.P.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!