DOBROM SARADNJOM ZA BOLJI ŽIVOT STARIJE POPULACIJE

 

Kao i prethodnih godina, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković održao je novogodišnji prijem za predstavnike Udruženja penzionera grada Prijedora i prijedorskog SUBNOR-a. Gradonačelnik je pohvalio rad ovih udruženja, kao i korektnu saradnju koju ostvaruju sa Gradskom upravom.

– Grad, sa svoje strane, njima pomaže koliko god može. Pokazalo se da dobijena sredstva udruženja kvalitetno utroše kroz svoj rad za podršku svom članstvu. I to je zaista plemenita misija – rekao je Đaković, koji je čestitao predstojeće praznike svim penzionerima i članovima ova dva udruženja.

Na podršci koju dobijaju od grada zahvalio se predsjednik prijedorskog Udruženja penzionera Slobodan Brdar.

– Mi od grada dobijamo značajna sredstva kako bi pomogli svojim članovima i omogućili im banjsko liječenje. To je misija koju 11 godina izvršavamo i u kojoj smo uvijek imali podršku aktuelnog, ali i prethodnog gradonačelnika – rekao je Brdar.

Bez podrške Grada, postojanje i rad SUBNOR-a bio bi doveden u pitanje, rekao je Velјko Rodić, predsjednik prijedorskog ogranka ove organizacije.

– Pored materijalne pomoći, Gradska uprava nas podržava na druge načine, odazivajući se na sve manifestacije koje organizujemo -napomenuo je Rodić.

Gradonačelnik je svojim gostima poželio mnogo uspjeha u radu, ali i zdravlјa u narednoj godini.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!