GIK Prijedor- Sve spremno za izbore (video)

U Prijedoru je sve spremno za izbore, sedmog oktobra. Formirano je 131 redovno biračko mjesto, jedno za nepotvrđene glasačke listiće i jedno za glasanje u odsustvu.

Gradska izborna komisija odredila je tri mobilna tima  koji su raspoređeni u Domu penzionera, jedan obilazi domaćinstva starih lica i treći koji ide na određene adrese lica koja su se prijavila u prethodnom periodu.

Želјko Škondrić, predsjednik Gradske izborne komisije

„Za glasanje putem pošte prijavilo se 3.116 lica i za glasanje u odsustvu 91 lice.  Biračka mjesta nalaze se na 78 lokacija,“ kaže predsjednik Gradske izborne komisije Želјko Škondrić. Svi birači koji imaju jedan od važećih identifikacionih dokumenata, a ne nalaze se na određenom biračkom spisku, biće upućeni u Centar za biračke spiskove, u zgradu Policijske uprave Prijedor, ulaz do Muzeja Kozare, ili na broj telefona 052-216-406. Oni koji nisu evidentirani u Centru za biračke spiskove, uz potvrdu, biće upućeni na biračko mjesto za glasanje  na nepotvrđenim glasačkim listićima u zgradu Gimnazije. Sedmog oktobra, u nedjelјu, sva glasačka biračka mjesta biće otvorena od 7 do 19 časova.

I.P

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!