„Lipa drvo“: Donacija za fudbalske klubove (video)

Drvoprerađivačka kompanija „Lipa drvo“ doniraće sportsku opremu fudbalskim klubovima „Omarska“, „Rasavci“ i „Gomjenica“. Domeniko Kora, direktor „Kora grupe“, čiji dio je i „Lipa drvo“, rekao je da je ovo način da se, na neki način, oduže sredini u kojoj posluju.

Domeniko Kora, direktor „Kora grupe“

– Srećan sam što imam priliku da se zahvalim cijelom Prijedoru koji nam je bio dobar domaćin u 15 godina, koliko ovdje poslujemo – izjavio je Kora.

Saša Bursać, direktor Šumskog gazdinstva Prijedor, rekao je da mu je bilo izuzetno drago kada su mu se javili predstavnici ove kompanije sa pomenutom idejom.

Saša Bursać, direktor Šumskog gazdinstva Prijedor

– Oni su predložili da se oprema donira fudbalskim klubovima i ja sam izabrao klubove koji su se nama obraćali za sponzorstvo. Nažalost, mi često nismo u mogućnosti da im izađemo u susret, pa smo se opredijelili da im pomognemo na ovaj način – naveo je Bursać.

Direktor kompanije „Lipa drvo“ Zorica Savić rekla je da je ovo preduzeće koje prepoznaje značaj ulaganja u zajednicu, naročito u mlade.

Zorica Savić, direktor kompanije „Lipa drvo“

– Planirali smo da doniramo opremu u vrijednosti 7.000 KM za kopačke,  dresove i lopte. Vidjećemo šta je kom klubu najpotrebnije, pa ćemo u skladu s tim i da ih podržimo – pojasnila je Savićeva.

Predstavnici klubova više su nego zahvalni na donaciji. Kako kažu, teško je doći do dovoljne količine novca da bi oprema za fudbalere bila u dobrom stanju. U ovim klubovima se nadaju da će i drugi privrednici da se povedu za ovim primjerom, te da će više ulagati u sport u Prijedoru.

Z. J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!