Manifestacije: 49. Izbor sportiste grada Prijedora 21.decembra (video)

Konstutivnom sjednicom Organizacionog odbora počele su aktivnosti vezane za tradicionalnu manifestaciju 49. „Izbora sportiste grada Prijedora “ za 2018. sportsku godinu. Pod predsjedanjem Milenka Đakovića, gradonačelnika i predsjednika Odbora, razgovaralo se o svim detaljima ove manifestacije koju organizuje Informativno-poslovni centar  „Kozarski vjesnik“.

-Danas   je bila  prva sjednica  Organizacionog odbora. Izabran je žiri koji će na osnovu postojećeg Pravilnika birati najbolje sportiste, klubove i sportske radnike. Očekujem da će  i ove godine izuzetno kvalitetni  uspjesi   u sportu biti  nagrađeni. Vjerujem da će manifestacija Izbora ponovo biti  na nivou i onako, kako je grad  Prijedor naučio,  pozdravićemo svoje sportiste i čestitati im uspjehe, naglasio je Đaković.

Do 30. novembra klubovi će uputiti svoje prijedloge za 49. Izbor sportiste ističe direktor IPC  “Kozarski vjesnik ” Zoran Sovilj i o predstojećoj manifestaciji kaže.

-Nadamo se da ćemo i ove, kao i predhodnih godina, na najbolji način, organizovati i ovaj 49. po redu Izbor sportiste. Nažalost, vremena nisu naklonjena sportistima, sportu i sportskim radnicima ali se nadam da će biti dovoljno dobrih rezultat za izbor najboljih. Prijave primamo do 30. novembra,a nakon toga će zasjedati žiri i donijeti odluke ko su najbolji i najuspješniji. Izbor se održava u petak 21. decembra, od 19,30 časova u Pozorištu Prijedor. Pozivam sve sportiste, ljubitelje sporta  i sugrađane da nam se pridruže i podržimo sportiste i njihove rezultate, ističe Sovilj.

Kao i na predhodnim Izborima biće proglašeni najuspješniji u seniorskoj i konkurenciji mladih perspektivnih sportista te

najuspješnija muška i ženska  ekipa, najbolji trener i sportski radnik. Priznanja očekuju i klubove i pojedince za jubileje dugogodišnjeg rada i rezultata.

Naredne godine Informativno-poslovni centar „Kozarski vjesnik“  obilježava pet decenija rada i organizuje 50. Izbor sportiste grada. Jubileji će biti dostojno obilježeni, rečeno je na današnjoj sjednici Organizacionog odbora 49. Izbora sportiste grada Prijedora. Generalni pokrovitelj manifestacije   je grad Prijedor.

M.Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!