Matijašević kandidat SNS-a za predsjednika RS (video)

Srpska napredna stranka sprovodi opšte nacionalne politike, vodeći računa o Srpskoj i o srpskom narodu u Federaciji BiH, saopšeno je na današnjoj konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovao predsjednik ove stranke Darko Matijašević.

Potpredsjednik Srpske napredne stranke i predsjednik Regionalnog odbora Prijedor, Mirko Tufegdžija,  rekao je da nakon osnivanja opštinskih odbora slijede osnivačke skupštine i pripreme za izbore.

Mirko Tufegdžija, potpredsjednik Srpske napredne stranke i predsjednik Regionalnog odbora Prijedor

– Gospodin Matijašević je kandidat za predsjednika RS i mislim da ćemo od oktobra imati novog predsjednika Srpske – rekao je Fufegdžija.

 

Darko Matijašević, predsjednik SNS-a Republike Srpske, rekao je da će ova stranka u Srpskoj pratiti rad SNS-a u Srbiji, ali istovremeno naglašavati interese srpskog naroda zapadno od Drine.

Darko Matijašević, predsjednik SNS-a Republike Srpske

– Sve što je strateški nacionalni interes Srba, mi ćemo voditi da bude jedinstvena nacionalna politika – rekao je Matijašević.

Matijašević je naglasio da očekuje potpunu podršku gradskih odbora i da platforma ove stranke  ima za cilj jačanje svih interesa Republike Srpske i srpskog naroda.

I.P.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!