Nastavlja se turnir u malom fudbalu “Prijedor 2019”

Tradicionalni turnir u malom fudbalu za seniore “Prijedor 2019” nastavljen je novim susretima, a strijelci su pokazali efikasnost. Tim “Penda Bistrica” rezultatom 4:1 porazila je sastav “Trkulja turs”, a zatim sa 3:2 savladala “Geo Global Group” Bosansko Grahovo. Sastav “WIN kladionice Čelinac” je sa 11:6 deklasirao tim “Vitoroga”, a četiri gola postigao je bivši fudbaler “Rudar-Prijedora” Siniša Radoja. Čelinčani su bili prejak protivnik i sa 5:2 porazili sastav “Peti Neplan” Omarska.

Seniorski turnir se nastavlja u četvrtak, u 18.00 časova, susretom  ekipa “Ujedinjena Srpska – “Kafe bar Avantura“. U 18.45 časova je susret “Marketi Bio Mio”- „Kafe bar Boem”, a od 19.30 časova igraju “Elti Imširević” – “Bau  Art line” i u 20.15 časova “Kafe Olimp SRC Gaj” – “Metro Holc d.o.o.”.

Sportska dvorana „Mladost“, uz turnir seniora „Prijedor 2019“, organizuje turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije „Mladost 2019“.  Petog takmičarskog dana, večeras na rasporedu je sedam susreta u konkurencijama cicibana, pjetlića, predpionira i pionira.

18.00h – ŠF “Crvena Zvezda-Bijeli” – “ŠF Crvena Zvezda-Crveni” (cicibani),

18.25h – “ŠF Crvena Zvezda-Bijeli” – “ŠF Crvena Zvezda-Crveni” (pjetlići),

18.50h – “Robini”- “Djeca grada” (pjetlići),

19.15h – “Rudprom” – ”Naš market” (cicibani),

19.40h – “Rudprom” – “Naš market” (predpioniri),

20.05h – DOO “Potkozarje” – “Torzokom” (predpioniri),

20.30h – “Trkulja tours” – “Tuti fruit” (pioniri).

Turnir “Mladost” igra se pod pokroviteljstvom grada Prijedora i uz podršku sponzora. Medijski pokrovitelj je IPC “Kozarski vjesnik”.

M.Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!