NAVIJAČI UDRUŽENJA “GROBARI PRIJEDOR” OBRADOVALI  MALIŠANE

Nakon nedavne Osnivačke skupštine više od 100-tinjak navijača “crno –bijelih”  Laktašima je prisustvovalo košarkaškoj utakmici ABA lige “Igokea” – “Partizan” iz Beograda.

Delegacija Udruženja navijača “Grobari Prijedor” Fudbalskog kluba “Partizan”,   predvođena predsjednikom, Stojanom Janjetovićem, povodom Svetog Save,  boravila je u Hašanima, zavičaju Branka Ćopića. Tamo su, u četiri  područne škole, uručiti 30 svetosavskih paketića, upoznali se sa životom mališana u ovom pitomom kraju.

Družili su se, igrali i najavili pomoć te gostovanje mališana  ovog kraja u Prijedoru. Žele ih upoznati sa više prijedorskih sportova i klubova i ohrabriti da ostanu na na pradjedovskoj zemlji.

Divili su se prijedorski navijači malim, hrabrim ali i malobrojnim dječacima i djevojčicama te njihovim roditeljima, koji žive daleko od blagodeti civilizacije. Na njihovoj dobrodošlici, koju su priredili  gostima iz Prijedora, posebno  upornosti, kažu sagovornici, pozavidio bi i Sveti Sava.

M.Bogun

2 Comments

  1. kakva glupost

    27. Januara 2018. at 23:02

    Ooo Bože gdje ide ovo društvo. Neki navijači otišli u posjetu u Hašane!? Mislim s jedne strane svaki humani gest je za pozdraviti ali kakve veze imaju tkzv. Grobari Prijedor sa Hašanima, valjda oni treba da podrže JSD Partizan ili imaju jako mnogo novca pa osim što pomažu svoj klub pomožu i mališane iz susjednih opština!?

  2. Jadničak

    27. Januara 2018. at 23:10

    E moj Stole čim se ti baviš…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!