NDP – Stati ukraj kriminalu i korupciji (video)

Nova vlast u Republici Srpskoj mora povući radikalne poteze ako želi da narodu bude bolje,  naročito kad je riječ o borbi protiv privrednog kriminala, jer za njega do sad niko nije odgovarao, sopšteno je na konferеnciji za medije prijedorskog Narodnog demokrаtskog pokreta.

– I korupcija se mora sasjeći u korijenu, jer ukoliko se to ne desi, i ako se nastavi raditi kao do sada, sumnjаm da se nešto može promijeniti. Vinovnike korupcije treba oštro kazniti, doslovno ih staviti na stub srama – poručio je kandidat NDP-a za Narodnu skupštinu RS, Draško Rendić.

Draško Rendić, kandidat NDP-a za Narodnu skupštinu RS

On je rekao da je sramota da vlast moli MMF za kredite da u tri naše banke propada 300 miliona KM. Velika sramota za Republiku Srpsku je i to što se djeci poginulih boraca traži odgovarajuća partijska knjižica kako bi se zaposlili, rekla je Silvi Milanović, kandidat ove stranke za NS RS.

–  Lično ću se zalagati da članovi porodica poginulih boraca,  ratnih-vojnih invalida i demobilisanih boraca imaju prioritet pri zapošljavanju. Kako bi sebi mogli obezbijediti egzistenciju, ali i povratiti dostojanstvo koje zaslužuju – poručila je Milanovićeva i dodala da invalidnine i borački dodatak trenutno više liče na socijalnu pomoć ili čak milostinju.

Silvi Milanović, kandidat NDP za NS RS

Ona je pozvala građane da iskoriste svoje pravo glasa, izađu na izbore i podrže snage koje mogu donijeti promjene.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!