NOVO U PRIJEDORU: Modna radionica „BURZIKA UNIQUE“ (video)

Kada dvije rođene sestre zavole isti posao, a to rade sa puno ljubavi, onda je to pun pogodak. To najbolje mogu da potvrde Prijedorčanke Olivera Torbić i Seka Knežević. Oduvijek su ih zanimale krpice, modni detalji i šivenje, pa im je to postala profesija. Kako u svakom poslu treba vremena i strpljenja, vjerovale su u svoju kreativnost i zacrtale cilj. Taj cilj su ostvarile. Otvorile su sinoć vrata svoje Modne radionice „BURZIKA UNIQUE“, na adresi Miloša Obrenovića, u Prijedoru.

„BURZIKA UNIQUE“ nudi eleganciju, kvalitet, moderne i ženstvene kreacije za sve dame koje svojim stilom žele da se razlikuju. U velikoj ponudi nalaze se kaputi od vune i čohe, sakoi, haljine, košulje sa zanimljivim ručno rađenim detaljima. Olivera kaže da je sve krenulo iz porodičnog doma, u početku su šile za sebe i prijateljice.

–  Zahvaljujući projektima za podsticaj ženama u preduzetništvu Gradske uprave Prijedor i projektu JEP za samozapošljavanje, na koje smo aplicirale i dobile potrebna novčana sredstva, krenule smo sa ovom pričom. Naš projekat je odlično ocijenjen, što nas je posebno obradovalo. To nam je bio vjetar u leđa, a srećne smo što ćemo našim sugrađankama, i mlađim i starijim, ponuditi nešto novo i jedinstveno – kaže Olivera.

Osim što u ovom butiku svaka dama može da nađe nešto za sebe, vlasnice Olivera i Seka nude i usluge šivenja po narudžbi, a imaju mogućnost za šivenje vlastite kolekcije, za sada, male serije. Raditi sa sestrom je pola obavljenog posla, kaže kroz smijeh Olivera i dodaje da su njih dvije savršena kombinacija. Jednostavno se nadopunjuju.

– Možemo to i ovako objasniti: Olja ima ideje kako i šta da radimo, dogovorimo se vrlo brzo oko toga, a ja sam više vezana za finansijski dio. To je savršen spoj – kaže Seka. Otkrile su nam šta se krije iza naziva “BURZIKA UNIQUE“.

– Pošto nas dvije jedna drugu oslovljavamo sa buraz, došle smo na ideju da damo sličan naziv našem butiku. Malo smo izmijenile i dodale i nastao je “BURZIKA UNIQUE“, naš modni brend. Srećne smo što smo dobile priliku da usrećimo mnoge naše sugrađanke, koje žele da budu posebne kada su odjevne kombinacije u pitanju – dodaje Seka.

Drage dame, posjetite “BURZIKA UNIQUE“ i neka počne ispunjavanje Vaših želja.

M. Šodić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!