PACIJENT ZAPALIO DVA KREVETA NA PSIHIJATRIJI PA POBJEGAO

Prijedorčanin Mladen M. (61) jutros je, 50-tak minuta nakon ponoći, iz Službe hitne pomoći uz asistenciju policijskih službenika doveden na odjel Psihijatrije opšte bolnice u Prijedoru. Dva časa kasnije zatečen je u pokušaju pljačke kioska koji se nalazi u neposrednoj blizini ove zdravstvene ustanove.

Prije nego što je pobjegao Mladen je zapalio dva kreveta u unutrašnjosti prostorije Odjela psihijatrijske bolnice.

Požar su ugasili vatrogasci TVJ Prijedor. Nakon hapšenja 61-godišnjak je ponovno vraćen na Odjel psihijatrije.

– Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a u toku je rad na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je došlo do navedenih događaja. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će nakon kompletiranja predmeta i kvalifikacije krivičnog djela, biti dostavljen izvještaj- navedeno je iz PU Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je riječ o licu koji je duži vremenski period registrovan kao pacijent Psihijatrije.

KV

1 Comment

  1. mirko i slavko

    11. Januara 2018. at 23:27

    Kako ne bi zapalio i krevet pa čak i kuću i sebe, kada ga filaju injekcijama Fluanksol svakih 20 dana, koje su u Americi zabranjene i od kojih se stvara rak. Naši prijadorski psihijatri neka kažu koliko je pacijenata umrlo na primer od 2010 godine, kada su za ovaj “lijek” svi svetski psihijatri složni da donosi i hrpu drugih bolesti. Pitanje je ima li Prijedor diplomiranog psihijatra sa doktoratom ili bar magisterijem li su to bivši propali studenti koji su već davno napustili Medicinski fakultet pa im je Prijedor kao neka lokalna destinacija.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!