PAVIĆ U ČIRKIN POLJU: PAŽNJU POSVETITI MARGINALNIM GRUPAMA STANOVNIŠTVA

Na tribini Demokratskog narodnog saveza u prijedorskom naselju Čirkin Polje, lider ove stranke, Marko Pavić poručio je da se nakon kratke pauze priključio kampanji DNS-a. On je naglasio da je bilo lijepo znati da DNS izuzetno dobro funkcioniše i u njegovom odsustvu.

– Bilo je lijepo gledati kako moji saradnici i moje kolege rade, a još veće zadovoljstvo je bilo povjerenje građana koje su imali – istakao je Pavić.

Lider DNS-a je rekao da je narod prepoznao mirnu kampanju kulturnog dijaloga i da se već može zaključiti da kandidati imaju veliko povjerenje građana.

DNS želi da na prvom mjestu stavi ekonomiju i zapošljavanje, na drugom mjestu očuvanje i jačanje Srpske, a zatim ostale stvari neophodne za kvalitetan život – dodao je Pavić.

On je istakao da je poseban dio programa usmjeren ka marginalnim grupama stanovništva kojime je posvećena velika pažnja.

DNS je opredijeljen za evropski put i Srpska bi na tom putu trebalo da bude potpuno vidljiva, naglasio je nosilac liste DNS-a za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice jedan, Dragutin Rodić.

-Nama evropska unija treba prije svega u ispunjavanju standarda, ne zbog evropske unije, nego zbog života građana koji treba da žive u jednoom sistemu – rekao je Rodić.

Nosilac liste DNS za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izborna jedinica jedan, Duško Ivić rekao je da DNS iz ove izborne jedinice traži podršku građana za tri poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske i jednog u direktan mandat Parlamenta BiH.

-Ja se iskreno nadam da će nas građani podržati i da ćemo poslije izbora biti najjača partija u Republici Srpskoj – naglasio je Ivić.

Pred mnogobrojnim građanima Prijedora na tribini u Čirkin Polju program DNS-a i viziju za bolju budućnost predstavili su kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH.

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!