POČINJE NOVA ŠKOLSKA GODINA – ZAŠTITIMO DJECU U SAOBRAĆAJU!(video)

Na području Prijedora sve je spremno za početak nove školske godine. Prvi put u školske klupe sješće 520 prvačića, ili za 105 manje nego prošle godine.

Policijski službenici i drugi subjekati zaštite, od 1. septembra realizovaće brojne aktivnosti kako bi se zadržao postignut stepen bezbjednosti i zaštitili najmlađi učesnici u saobraćaju. Konstatovano je ovo na današnjem sastanku kojem su pored predstavnika Aktiva direktora osnovnih škola Grada Prijedora, prisustvovali i predstavnici Gradske uprave, PU Prijedor, predstavnici Auto-moto društva Prijedor, Odsjeka komunalne policije, Teritorijalne vatrogasne jedinice, preduzeća “Prijedorputevi” kao i autoprevoznika koji vrše prevoz djece na području grada, te drugih organa koji će aktivno učestvovati i podržati realizaciju ove akcije.

Upućen je apel vozačima da voze krajnje oprezno, pogotovo kada se nalaze u blizini školskih objekata, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

M.Stegić

 

1 Comment

  1. dejanpd

    30. Avgusta 2017. at 22:21

    Ha,ha kome prosipaju šuplju priču, što ne kažu da će maltretirati vozače, a neće kazniti ni jedno preduzeće za loše upravljanje putevima i ulicama, pa pogledajte kolika je ambrozija (fazanka) u Gomjenici izmedju kolovoza i trotoara, možete misliti kako je onda u Petrovom Gaju, Marićkoj ili Rasavcima,npr!? Da neće ležeći policajci to srediti? Samo se razne ustanove i organizacije reklamiraju da opravdaju rad, a to što nema para ni za rupe kako treba zakrpiti, nema veze

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!