Poskupljenje goriva negativno utiče na poslovanje „Autotransporta“ (video)

Mićo Rokvić, izvršni direktor saobraćaja u preduzeću ”Autotransport“, Prijedor, istakao je da je posljednje poskupljenje goriva uticalo na podizanje cijene mjesečnih karata za prevoz i da će zbog najavljenog poskupljenja, usljed skoka cijene nafte na svjetskom tržištu, biti vjerovatno primorani da u dogledno vrijeme idu sa novim povećanjem cijene karata.

– Cijena goriva od januara ove godine skočila je sa 1,80 KM na 2,30 što je veliko poskupljenje koje utiče na naše poslovanje i svakodnevne troškove. Nažalost   moraćemo u dogledno vrijeme ići sa nepopularnim potezom, a to je poskupljenje karata – rekao je Rokvić.

Mićo Rokvić, izvršni direktor saobraćaja u preduzeću ”Autotransport“ Prijedor

Najavljenim protestima, u nedjelju u 17 h, zbog povećanja cijene goriva, autobusi prijedorskog „Autotransporta“ se, kako kaže Rokvić, neće pridružiti smatrajući da ne bi bilo profesionalno putnike koji su platili kartu zadržavati negdje na putu. Ipak, ističe Rokvić, svako ima pravo da na svoj način izrazi nezadovoljstvo, pa i potrošači goriva zaustavljanjem vozila na sat vremena.

P. Š.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!