Povodom Nedjelje djeteta prijem za najmlađe Prijedorčane (video)

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, organizovao je tradicionalni prijem za naše najmlađe sugrađane.  Ovaj put u Gradskoj upravi ugostio je mališane iz Dječijeg vrtića „Palčić“ iz Omarske i „Bambi“ iz Kozarca.

-Meni i mojim drugarima je bilo baš lijepo kod gradonačelnika, jeli smo slatkiše i družili smo se – rekla je Aiša Arifagić iz vrtića „Bambi“ iz Kozarca.

Gradonačelnik je poručio da je ovo djeci događaj, odraslima ugodan trenutak, a sve u cilju promocije prava djeteta i naše obaveze da o ovim mladim ljudima vodimo računa. – Naša djeca su najveće blago, mi u Prijedoru ove godine bilježimo porast broja rođene djece i prvačića u školskim klupama i na to smo ponosni – rekao je Đaković.

Direktor Dječijeg vrtića “Radost” Gordana Jekić, rekla je da je ove godine upisano 460 mališana u sve vrtićke grupe. – Ovakve posjete su najzanimljivije djeci, a naročio za mališane iz Omarske i Kozarca, koji su prvi put kod gradonačelnika. Pozvali smo ga da i on bude naš gost –  dodala je Jekićeva.

Mališani su sa svojim tetama, priredili prigodan program i uručili poklone gradonačelniku, a gradonačelnik je obezbijedio slatkiše za mališane u svim vrtićkim objektima.

M.Šodić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!