Premijerno prikazan film “Dobro jutro, komšija 5” (video)

Pred prijedorskom publikom, u Kinu “Kozara”, premijerno je prikazan film “Dobro jutro, komšija 5”. Mnogo smijeha i veliki aplauz na kraju filma, dokazali su da je peti dio bio pun pogodak. Projekciji je prisustvovao veliki dio glumačke ekipe koja je igrala u  filmu. Za scenario i režiju bio je zadužen Pero Špadić koji se sa ponosom prisjetio 2012. godine kada je snimljen prvi dio ove komedije.

– Ove godini snimili smo peti dio, i na neki način, zaokružili priču u vezi sa filmom, a nastavićemo sa serijom. Radili smo nastavke zato što je publika tako htjela. Na samom početku nismo imali vjeru da će gledaoci prihvatiti ovaj vid komedije, ali kao što vidite, desilo se suprotno – rekao je Špadić.

On je istakao da je film djelo domaćih snaga i izrazio veliku zahvalnost glumcima Pozorišta Prijedor i Narodnog pozorišta Republike Srpske na saradnji koja traje nekoliko godina i koja je nastavljena zahvaljujući radu na seriji čije je snimanje u toku, a trebalo bi da bude emitovana početkom sljedeće godine.

– “Dobro jutro, komšija 5” je nastavak priče, ovaj put imali smo nove likove, nove lokacije, to je ono što je drugačije. Tema je interesantna, u pitanju je odlazak na dobro plaćen posao, ali nije sve bilo kako je obećano, tako da su glavni likovi prolazili kroz razne nezgode i dogodovštine. Publika je na premijeri sa smijehom ispratila zanimljive scene, što je dokaz da smo uspjeli – dodao je Špadić.

Glumačku i tehničku ekipu činilo je 35 ljudi, a i ovog puta našli su se glumci iz Prijedora, Banjaluke, Bjeljine i Cazina. Nakon premijere u Prijedoru, film se seli i u ostale gradove Srpske, a gledaoci će 6. januara imati priliku da “Dobro jutro, komšija 5” gledaju na Televiziji Prijedor i BN televiziji.

I.P.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!