PRES KONFERENCIJA Ujedinjene Srpske (video)

Tema današnje pres konferencije Ujedinjene Srpske je podrška ovoj stranci od strane Gradskog odbora Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“. Konferenciji je prisustvovao  i zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske, Slavko Dunjić.

Slavko Dunjić, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske

Ujedinjena Srpska u Prijedoru kvalitetno radi i na primjeran način predstavlja svoje kandidate, rekao je zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske, Slavko Dunjić. Dunjić je dodao da je zadovoljan, jer se Ujedinjena Srpska širi na svim prostorima i izbornim jedinicama.

Žarko Kovačević, predsjednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“,

Gradski odbor Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“ daje punu podršku svojim kandidatima na listi Ujedinjene Srpske na Izbornoj jedinici jedan – riječi su predsjednika Gradskog odbora Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“, Žarka Kovačevića.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske i nosilac liste u Izbornoj jedinici jedan, Nenad Mejakić na konferenciji je istakao da ova stranka na izbore izlazi sa punom listom od 12 kandidata za Izbornu jedinicu jedan sa pretežno mlađim, obrazovanim, porodičnim ljudima koji su odlučili da ostanu u Republici Srpskoj i da svojim radom i zalaganjem pokušaju da pomognu u razvoju naše Republike.

 

I.P.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!