PS NOVI GRAD: OBILJEŽENA KRSNA SLAVA MUP-a

Policijska stanica Novi Grad danas je obilježila krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Sabor Svetog arhangela Mihaila, koji se proslavlja 21. novembra, te su tim povodom položeni vijenci kod spomen-ploče dvojici policajaca poginulih tokom proteklog rata.
Načelnik Policijske uprave Dalibor Ivanić rekao je da ova policijska stanica ostvaruje dobre rezultate u radu i da je popunjena dovoljnim brojem policijskih službenika.

Ivanić je istakao da je stanje bezbjednosti u prijedorskoj regiji stabilno, te napomenuo da se u proteklih nekoliko godina u kontinuitetu bilježi smanjenje broja krivičnih djela.

“Stabilno je stanje javnog reda i mira i smanjuje se broj poginulih u saobraćajnim nezgodama”, rekao je Ivanić.

Komandir Policijske stanice Novi Grad Dragan Trivanović naveo je da je otkirvenost krivičnih djela po nepoznatom počiniocu za 10 mjeseci ove godine 86 odsto.

Načelnik opštine Miroslav Drljača smatra da je Ministarstvi unutrašnjih poslova Republike Srpske najznačajniji subjekat bezbjednosti.

“Policijska stanica Novi Grad je partner opštini Novi Grad jer su sva zalaganja vlasti beskorisna ukoliko nemamo povoljnu bezbjednosnu situaciju”, kaže Drljača.

U proteklom ratu poginula su 782 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske od kojih su 74 pripadnici Policijske uprave Prijedor.

izvor: Srna

1 Comment

  1. mirko i slavko

    19. Novembra 2017. at 19:03

    Ovi novinari iz “Kozarskog vjesnika” nemaju šta pametnije da pišu nego o krsnim slavama raznih policijskih stanica, pa zašto niko iz ovog medija ne ode recimo na Prijedorsku pijacu i uslika prosijake na ulicama – pa i oni sigurno imaju svoju krsnu slavu…
    Eto mom prijatelju su na primjer prije pet godina pale električne bandere na zemlju kod njegove kuće u Marićkoj pa je Policija iz Prijedora slala svoje policajce iz Omarske i oni dođu i uslikaju pale bandere na njivi i obavjeste direktora Elektro Prijedora Pavića. Međutim ni do danas policija nije napisala izvještaj o ovome ko bi mogao poginuti, niti je Pavić izmjenio bandere pa je takvo stanje i danas. U cijeloj Marićkoj, Krivaji, Busnovima, Tomašici su popadale bandere a djeca se igraju okjo njih i niko ne odgovara.
    Eto novinari neka vas je sram jer ste se prodali Paviću i njegovoj vlasti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!