Repertoar kina “Kozara” od 7 – 13. juna 2018. godine

Ogledalo

Termin – 07.-13.06. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 103 minuta

Žanr – Triler

Originalni naziv filma – Looking Glass

Uloge – Nicolas Cage, Robin Tunney, Marc Blucas

Režija – Tim Hunter

Radnja prati par koji kupuje stari motel u pustinji u potrazi za novim početkom u životu. No, ono što se isprva čini kao savršeni bijeg se brzo pretvara u uzbudljivu avanturu kroz tajanstveni svijet kada Ray (Nicolas Cage) otkrije dvostruko ogledalo i slučajno svjedoči ubistvu. U uvrnutoj igri Rayj se mora boriti da sačuva sebe i svoju suprugu od jezive tajne povezane sa motelom i čudnim ljudima koji ga posjećuju.

 

Svijet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo 3D

Termin – 07.-13.06. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 124 minuta

Žanr – Akcija, avantura

Originalni naziv filma – Jurassic World: Fallen Kingdom 3D

Uloge – Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum

Režija – J.A. Bayona

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svijet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživjeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija.

U ovom nastavku ćemo vidjeti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svijet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!