Rukometašice „Mire” porazile  „Ilidžu” (video)

Rukometašice „Mire” rezultatom 37:31 u Prijedoru su pobjedile tim „Ilidže”. Vođstvo “Mire” od 7:4 iz 14. minuta su nulirale i u nekoliko navrata izjednačivale. Na odmor se otišlo pri rezultatu 16:13 za “Miru”.

Nakon devet minuta drugog poluvremena, Prijedorčanke su zaigrale angažovanije i sa osam postignutih golova imale rezultat 24:15. Uporne gošće se nisu predavale i u 55. minutu primakle su se na četiri gola razlike 29:33.  Stečenu prednost “Mirine” djevojke su održavale do kraja sureta. Branka Majstorović bila je najbolji igrač “Mire”, a kod gošći Dragana Pandurević.

Azra Bašanović je postigla devet, Jelena Mutić sedam, Duška Tintor šest, a po četiri gola Branka Majstorović, Dragana Mutić i Tea Sladaković, dok je tri gola postigla Sanja Vukman. Bogdana Sekulić je imala 15, a Marija Gligorević tri odbrane. Još su igrale: Neira Karagić, Anja Suvajac, Dragica Gligorević, Milica Bilbija i Tijana Krecelj .

Trener Darko Gligorević zadovoljan je rezultatima iz četiri kola i očekuje nastavak serije uspjeha. U narednom kolu ŽRK “Mira” gostuje kod „Katarine“ u Mostaru.

M.Bogun

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!