Rukometašice „Mire” prejake za “Goražde”

Rukometašice „Mire” rezultatom 39:27 u Prijedoru porazile su ekipu „Goražda“. Prijedorčanke su superiorno otvorile meč i nakon 12 minuta imale rezultat 8:1. Na odmor se otišlo pri rezultatu 20:8. Gošće su u 55. minutu, serijom od pet golova, uspjele smanjiti prednost “Mire” na rezultat 36:25.

U redovima “Mire” najefikasnije su bile  Azra Bašanović sa 11, Dragana Mutić sa sedam,  Jelena Mutić sa šest, te Branka Majstorović sa pet golova. Po četiri gola postigle su Duška Tintor i Tea Sladaković koja je proglašena za najbolju igračicu kod “Mire”. U listu strijelaca još su se upisale Dragica Gligorević i Sanja Vukman. Bogdana Sekulić je imala osam, a Marija Gligorević pet odbrana. Još su igrale: Milica Bilbija, Neira Karagić, Anja Suvajac i Tijana Krecelj.

U narednom kolu, rukometašice „Mire“ gostuju kod drugoplasirane ekipe „Izviđača“, a zatim idu na megdan lideru Lige „Grudama“. Azra Bašanović, najefikasniji strijelac Lige očekuje povoljan rezultat u ovim mečevima. Dodaje da su šanse “Mire” da bude treća. Sa  šest pobjeda i dva poraza, gol razlikom 277:228, te 18 bodova „Mira“ je četvrti tim Lige.

M.Bogun

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!