Savez za pobjedu: Srpska po mjeri naroda (video)

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske, Vukota Govedarica, na centralnoj tribini u Prijedoru, rekao je da ova koalicija otkazuje centralni predizborni skup u Banjaluci koji je najavlјen za 5.oktobar. -Imajući u vidu da je stanje alarmantno, zajedno sa mojim prijatelјima Borenovićem, Čavićem, Ivanićem i našim štabovima, poslije našeg obraćanja javnosti, ozbilјno smo razmotrili situaciju i donijeli odluku da ne održimo završnu tribinu u Banjaluci- rekao je Govedarica.

Kampanja koja je iza nas, protekla je u dobroj atmosferi i okruženju, ocijenio je na predizbornom skupu u Prijedoru, kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić. -Evidentno je da se narod oslobodio straha i da hoće zaista istinske promjene i ja i gospodin Govedarica pobjeđujemo, ne zato što se mi nešto borimo već zato što to narod hoće- dodao je Ivanić.

Ovdje smo da od građana Prijedora zatražimo povjerenje na ovim izborima i da im kažemo da ćemo poslije 8. oktobra stvarati novu Republiku Srpsku, rekao je nosilac liste SDS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u IJ1 Dragan Mektić. -Trebamo Srpsku koja će biti  po mjeri vlastitom narodu, koja će stvarati prioritete i potrebe naroda a ne otuđiti se od naroda i putem diktature jednog otuđenog režima vladati Republikom Srpskom – naglasio je Mektić.

Na predizbornom skupu Prijedoru, kandidat SDS-liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Slobodan Stanić, rekao je da je zadovolјan odzivom građana na tribinama na kojima se predstavlјaju kandidati ove liste dodajući da smatra da trenutna vlast nije radila u interesu građana.

Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta, Dragan Čavić rekao je da nisu istiniti navodi o nesrećama koje bi mogle da se dogode u narednim danima. Odbacio je mogućnost da NDP sa koalicionim partnerima pokuša da destabilizuje Srpsku na dan izbora. – Istorija je davno pokazala da svako ko je vladao u strahu sa vlasti je otišao u najvećem strahu – naglasio je Čavić.

Nosilac liste PDP-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz izborne Jedinice 2, Branislav Borenović rekao je da 7. oktobra, razumno i demokratski, Partija demokratskog progresa ide u sigurnu pobjedu .-Mi od osmog oktobra krećemo sa velikom obnovom RS. I ekonomskom, demografskom ali i moralnom i zato je izuzetno važno da veliki broj naših lјudi, našeg naroda, naših građana, izaberu Mladena Ivanića i Vukotu Govedaricu – rekao je Borenović.

Na predizbornom skupu u Prijedoru, nosilac liste SDS – SRS RS – SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske u IJ1 , Milan Tubin, zahvalio je građanima što su podržali ovu tribinu i masovno se odazvali. -Mislim da smo pokazali da se grad Prijedor probudio i da dolaze nova vremena.  Od ponedjelјka ćemo ustati sa novim predsjednikom Republike Srpske gospodinom Vukotom Govedaricom – rekao je Tubin.

Kandidat PDP-a za poslanika u NS  RS  iz Izborne jedinice 1, Dalibor Grabež, na centralnoj tribini u Prijedoru istakao je da ova stranka spremno dočekuje izbore.- Ponudili smo program obnove RS za građane koji su to sa oduševlјenjem prihvatili, očekujemo najbolјi izborni rezultat PDP-a u Srpskoj – dodao je Grabež.

Na centralnoj tribini Saveza za pobjedu u Prijedoru poručeno je da ova koalicija ima jasan, konkretan i realan plan obnove Srpske uz rad, odgovornost i stručnost.

I.P.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!