SDS: IZNENAĐENI BOJIĆEVOM ODLUKOM

Borislav Bojić istupio je iz Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, jer smatra da se Stranka udaljila „od ideje SDS-a“. Kako je juče rekao, ubuduće će djelovati kao samostalni poslanik.

– Ne može Stranka da djeluje samo na relaciji Marijin Dvor – Lukavica, posebno kada je riječ o odnosu prema Krajini i krajiškim kadrovima. To je duže vrijeme prisutno u SDS-u i ne želim da nosim odgovornost za SDS. Smatram da tu odgovornost trebaju da nose oni koji su SDS doveli u ovu poziciju – rekao je Bojić.

Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, rekao je da je to Bojićeva odluka, te da ukoliko on želi da redefiniše svoj stav, spreman je za razgovor sa njim. – Znam da Bojić želi promjene u društvu, jer zna da je stanje haotično, u tom segmetnu bi trebao još jednom razmisliti o svojoj odluci – dodao je Govedarica.

Usljedile su reakcije iz Gradskog odbora SDS-a Prijedor. – Iznenadila nas je Bojićeva odluka. Još uvijek nismo sazvali Gradski odbor, tako da nemamo zvaničan stav, sem mog ličnog mišljenja. Vjerovatno je u pitanju neko njegovo nezadovoljstvo, mislim da Bojić još uvijek ima vremena da razgovara sa Govedaricom, da se vidi u čemu je problem.  Gradskom odboru se nije obraćao, tako da od njega lično nismo čuli pravi razlog – rekao je Milan Tubin, predsjednik GO SDS-a Prijedor.

M.Stegić

1 Comment

  1. mirko i slavko

    10. Marta 2018. at 2:34

    Borislav Bojić je bio dobar đak u Osnovnoj školi Busnovi, a kasnije se čujem malo pokvario pa previše obogatio, bar tako pišu novine. Bojić je bio dobar školski drug, bistar i inteligentan momak i verujem da je uspešno završio sve škole bez kupovine diplome. Jedino mu zamerim što javno ne kaže o lopovluku prijedorskih gradonačelnika, jer u gradu otkako su Pavić Nada i Đaković nije podignuta ni jedna fabrika. Oni se sada slikaju pored propale robne kuće Patrija, koju je kupio neki čudak a koju treba srušiti jer ta građevina samo je ruglo grada. Nije ni lijepa, ni stabilna a sva je od lima kao kovačka radionica. To ruglo je Pavić držao godinama da Prijedorčanima pokaže koliko je on pametan a Bojić ga je mogao kao od šale smijeniti – i nije hteo.
    U selu Bosnovi Bojić nije ništa doprineo a Rudnik Tomašica je napušten. Na Tomašici je ostati i crni trag i zbog rata a sve je to Bojić mogao sprečiti, kao kandidat za gradonačelnika Omarske koja mora prije ili kasnije biti opština.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!