Šerifovićeva oduševila publiku (video)

Na radost onih koji su se odvažili da noć provedu u srcu Kozare, bez bojazni od kiše koje nije ni bilo, solistički koncert Marije Šerifović, oduševio je publiku svih uzrasta. Magična noć pod mjesečinom, uz nevjerovatan glas Šerifovićeve, kao da je hipnotisala sve one koji su uživali u koncertu. Marija je i ovaj put dokazala da je najbolja, a to su potvrdili mnogobrojni posjetioci ”Kozara puls festa” koji nisu krili oduševljenje.

Prije koncerta, Marija nam je rekla da je ovo jedinstvena prilika da nastupa u ovakvom ambijentu i da je oduševljena prirodom Kozare.

– Drago mi je da sam ovdje. Vrijeme je idealno. Moja tehnička ekipa hvali vas sve vrijeme. Dobra organizacija i hvala svima koji su došli ovako daleko – rekla je Šerifovićeva.

Iako su se širile dezinformacije da koncerta neće biti, organizator Festivala, Dražen Vrhovac, rekao je da se trud isplatio.

– Dvije prelijepe noći i mnogo pozitivne energije dokaz su da smo na pravom putu. Svjedoci smo odlične energije u oba dana “Kozara puls festa”. Javljaju se bendovi sa pozitivnim komentarima. Mislim da smo sa Marijom poentirali i ubrzo krećemo sa radom za sljedeću godinu – rekao je Vrhovac.

Trećeg dana Festivala, danas, na platou Mrakovica, organizovan je sajam domaćih proizvođača, promotivno-prodajna izložba domaće hrane i pića.

 

I.P.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!