SLOVENAČKI NOVINARI NA RAZGOVORU U POLICIJI

Slovenački novinari i snimatelji koji su u Prijedor došli zbog priče o Dijani Đuđić, pozvani su na razgovor u Policijsku upravu  Prijedor. Poziv je uslijedio po dojavi građana, kojima su bila sumnjiva lica koja su se dovezla vozilom slovenačkih registarskih oznaka, bez vidnih obilježja bilo koje medijske kuće, a vršila su  snimanje i anketiranje građana u naselju Pećani.

– Informativnim razgovorom utvrđeno je da se radi o četiri lica TV kuće “POP 24 UR” iz Slovenije koji su, zbog potrebe istraživačkog priloga, vršili snimanje i anketiranje građana i koji su, nakon obavljenog informativnog razgovora, nastavili rad na terenu – rekla je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

Inače, priča o Prijedorčanki Dijani Đuđić koja je Janezu Janši, predsjedniku Slovenačke demokratske stranke, u tri rate na tri godine pozajmila 450.000 evra, odjeknula je ne samo u Prijedoru već i u Sloveniji, toliko da su slovenačke novinarske ekipe odlučile da dođu u Prijedor i istraže ko je Dijana Đuđić koja, navodno, u malom slovenačkom gradiću ima firmu “Spodnjo Hoče”.

KV

1 Comment

  1. mirko i slavko

    11. Januara 2018. at 2:52

    Ne verujem u ovu priču da je gospođa Dijana Đuđić posudila Janezu Janši toliko para -kako kaže 450.000 eura i to bez ikakvog advokatskog ovjerenja. Janez Janša jeste vojni zločinac protiv koga bi trebao Haški sud da podnese tužbu i da ga osudi jer je u Sloveniji 1991 ubijeno oko 150 ljudi svih nacija. Tu još i Milan Kučan, Igor Bavčar, Zmago Jelinčić itd. Janša je bio predsednik Slovenačke vlade i ako je posuđivao novac od Đuđićke on bi to notarski ovjerio, a ova medijska buka je samo plod mašte neke žene koja želi meidjsku pažnju, a možda se upravo razvela od muža pa joj je dosadno pa koristi prijedorske novinare koji ne smeju pisati o Đakoviću, pa onda udari po Janši.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!