SNSD: „Naše tribine su rekordno posjećene“ (video)

Saša Bursać, kandidat SNSD-a za Predstavnički Dom PS BiH, u Izbornoj jedinici 1, sa tribine ove stranke održane u O.Š. „Branko Ćopić“, poručio je da idu još jednom da osvoje vlast na republičkom nivou i ovaj put neizostavno u Sarajevu.

-Idemo s porukama da mi vodimo računa o svojim građanima, da se borimo za RS, da se borimo za svakog građanina Republike Srpske – rekao je Bursać.

Dražen Vrhovac, nosilac liste SNSD-a za NS RS u Izbornoj jedinici 1, smatra da najbolje poruke daju, kako je istakao, naši građani.

-Naše tribine za sada su rekordno posjećene  i uvijek to nekako poredimo sa 2006. godinom, najuspješnijom godinom od postojanja SNSD-a – rekao je Vrhovac.

Gorana Bosančić, kandidat SNSD-a za NS RS u Izbornoj jedinici 1 rekla je da je kao predsjednik Aktiva žena GO SNSD-a Prijedor izuzetno zadovoljna odzivom žena na tribine i njihovim političkim i društvenim angažmanom. Na tribinama, kako je rekla, ističu sve pozitivno i timski urađeno. „Idemo zajedno kao jedan tim“, poručila je Bosančić.

M.Z.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!