Turnir “Prijedor 2019”: POBJEDNIKU PET HILJADA KM

Tradicionalni turnir u malom fudbalu za seniore “Prijedor 2019” nastavljen je novim susretima, a strijelci su pokazali efikasnost. Tim “Penda Bistrica” rezultatom 4:1 porazila je sastav “Trkulja turs”, a zatim sa 3:2 savladala “Geo Global Group” Bosansko Grahovo. Sastav WIN kladionice Čelinac sa 11:6 deklasirao je tim “Vitoroga”, a četiri gola postigao je bivši fudbaler “Rudar-Prijedora” Siniša Radoja. Čelinčani su bili prejak protivnik i sa 5:2 porazili sastav “Peti neplan” Omarska. Tim „Mikić i kum“ pobjeđuje redom i u posljednjem susretu sa 8:2 porazili su sastav „Roma Mont Niševići“. Strijelac šest golova bio je Stefan Mikić, vodeći strijelac Turnira.Tradicionalni turnir u malom fudbalu za seniore “Prijedor 2019” nastavlja se danas susretima sedmog takmičarskog dana od 18:00 časova.

Raspored :

18,00 – „Ujedinjena Srpska Prijedor“-„ Kafe bar Avantura“

18,45 – „Marketi Bio Mio“- FK“Svodna“ – „Kafe bar Boem“

19,30 – „Elti Imširović“ –„Bau art line“ Novi Grad,

20,15 – FSA Prijedor- „VIP Kafe Olimp- SRC Gaj“- „Metro Holz DOO“.

U subotu, 12. januara, od 18 časova igraju „Mane Turs” – „Kafe bar Obala”, od 18,45 „Marketi Bio Mio“ – „Kafe bar Boem”, od 19,30 „Kopa kafana”- „Melisera” Novi Grad i od 20,15 „Elti Imširević” – „Dita Kozara”.

Pobjedniku Turnira pripada nagrada Grada od 5.000 KM.

Turnir se igra pod pokroviteljstvom Grada Prijedora i uz podršku sponzora. Medijski pokrovitelj je IPC “Kozarski vjesnik”.

 

M.Bogun

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!