VIDEO SEDMICE

Kako izgleda mačka koja pokušava vlasnici da objasni da je gladna i da bi trebala da je pusti u kuću?!!!

4 Comments

 1. Slavko Galonja

  17. Oktobra 2016. at 17:16

  Postovanje,
  “Kozarski” nam se prezentuje u sasvim novom ruhu i to je za svaku pohvalu.
  >Volio bih znati dali jos kacite “Odjeci nedeljom” i kako se to moze pogledati i ostale video-clipove? Puno pozdrava
  Slavko

  • Giga

   17. Oktobra 2016. at 18:01

   Poštovani Slavko, drago nam je da Vam se sviđa novo ruho našeg portala i nadam se da će biti svakim danom sve bolje i bolje na radost kako nas koji ga uređujemo tako i vas naših čitalaca. Što se tiče Vašeg pitanja Vi znate da prijašnji portal nije imao video vijesti sem pregleda sedmice a pošto sad skoro svaka vjest ima svoj video prilog mislimo da bi pregled sedmice bio suvišan posebno iz razloga što se u pola časa smjeste sve vijesti iz protekle sedmice tako da je problem naći vijest koja Vas konkretno interesuje. Želimo Vam dobro zdravlje i nesmetan pregled vjesti na našem portalu!

   • Brko

    27. Marta 2017. at 11:50

    Lijepo je sto ste malo promijenili ruho,ali dvije stvari su bile bolje na onom “starom” sajtu,a to je kao sto rece Slavko “Odjeci nedjelje” emisija je bila pregledna i sve je bilo na jednom mjestu,a oblik “Kozarskog vijesnika ” je takodje bio bolji posto se ovakav vid kakav vam je sada tesko ucitava,i na racunaru je tezak za upotrijebiti,a kamoli na telefonu.Uz predpostavku da vam je stalo da se kroz vas sajt citatelji informisu,nadam se da ovakve stavri i prijedlozi trebaju mogu biti od koristi.

 2. mirko i slavko

  14. Aprila 2018. at 3:42

  Eto da nemaju seljaci ovog Goronje svi bi obnovljeni Pavićevi društveni domovi bili prazni, al dođe ovaj Goronja pa zasvira kao u vreme “informbiroa” kada su nogama mjesili zemlju za ove prazne domove pa uz muziku i djecu poče narod opet dolaziti u ove kuće pune duhova. Goronja u imenu vlasti očas izmili razne igranke i sjela pa se narod opet veseli iako nemaju ni za hleb. Sada kada bude glasanje opet u Društvene domove i tako to ide “iz šupljeg u prazno” kako bi naš narod rekao. Peter Kočić bi rekao da Bosnu jašu svi al ona se bori. Svaka čast Goronji da razveseljava narod sa ovim igrankama iz 1948 godine. Nema veze ipak nešto se događa. Ima tu rakije, vina, meze, seljani nešto progovore i za kamere se lijepo obuku. Šalim se Goronja je ipak novinar iz naroda a ne novinar u kancelariji svog političara.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!