Savez nezavisnih socijaldemokrata vodi fer i korektnu kampanju dolazeći u sva srpska mjesta i naselјa, rekao je nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, Dražen Vrhovac.

– Dolazimo do svakog našeg građanina, objašnjavamo šta smo do sada uradili, kako smo čuvali dostojanstvo i stabilnost Republike Srpske. Ukazujemo na to kakvi projekti stoje iza SNSD-a i šta planiramo dalјe da radimo, a sve uz podršku svog naroda – rekao je Vrhovac.

Donji Petrov Gaj uvijek je bio uz SNSD, što dokazuje da je politika ove stranke na pravom putu ka bolјoj budućnosti građana Srpske, rekao je kandidat za NS RS, Dragoslav Kabić.

– Predstavili smo našu političku platformu, koja se odnosi na odbranu Srpske i njenih institucija, kao i na pomoć građanima u ruralnim dijelovima. Nastojaćemo da smanjimo poreze na polјoprivrednu proizvodnju, povećamo podsticaje za stočarstvo, što će omogućiti žitelјima Donjeg Petrovog Gaja da ostanu na svojim ognjištima – naglasio je Kabić.

Na tribini u Donjem Petrovom Gaju bilo je riječi o infrastrukturnim projektima poput vodosnabdijevanja koje će pobolјšati uslove života u ovom selu.

I.P.

PrethodniDNS: Očekujemo poziciju predsjednika Vlade RS (video)
SlijedećiU toku pripreme za otvaranje Angio sale (video)