Petak, 19. Aprila 2024.
3.8 C
Prijedor

MMA: IVKOVIĆ PREDAO MEČ PRELOŽNIKU

NAJNOVIJE VIJESTI

Prijedorčanin Nikola Ivković, odskora član Kik-boks kluba “Sveti Georgije” iz Banjaluke, nakon pobjeda u dvije dosadašnje borbe, poražen je u MMA meču održanom u Ljubljani. Domaći borac Nejc Preložnik, nakon tri minuta i 16 sekundi borbe, došao je do svoje šeste uzastopne pobjede. Ivković je predao meč.

– Borba u prepunoj dvorani “Tivoli” bila je fer, a organizacija na nivou. Moj protivnik i njegov tim znali su da sam bokser i da je tu slabiji od mene. Borio se lavovski i prinudio me na predaju meča. Zadovoljni mojim nastupom bili su gledaoci u dvorani. Zahvalnost dugujem ljudima koji su bili uz mene, posebno mom treneru Dušku Zoriću te dobrom priljatelju Gordanu Zoriću koji mi je u Prijedoru pomogao da se spremim za meč – ističe Ivković.

Ivkoviću slijedi nastup u tek osnovanoj Regionalnoj bokserskoj ligi, a braniće boje BK “Radnik” iz Bijeljine. Iskustvo iz Prve bokserske lige Srbije dobro će mu doći  u Regionalnoj ligi. Debitovaće narednog vikenda u Valjevu.

Zahvalan je predsjedniku BS BiH Milenku Tomiću i treneru Zoriću što su mu pružili priliku da na dvojnu registraciju nastupi za “Radnik”.

 

M.Bogun