Aktiv žena prijedorskog DNS-a Mjesne zajednice Prijedor centar priredio je sinoć, u sali Zavoda za izgradnju grada, okrugli sto na temu prava i zaštite potrošača, koji je okupio i predstavnice drugih političkih partija i zainteresovanih udruženja.

Predsjednica Mjesnog odbora Aktiva žena DNS-a Milena Marić Ciganović izjavila je da ova tema nije slučajno izabrana jer se, kako je naglasila, podjednako odnosi na sve nas, bilo da je riječ o kupcima ili trgovcima i davaocima usluga. Uvodno izlaganje na ovu temu podnijela je Murisa Marić, izvršna direktorica prijedorskog Uduženja građana „Don“, koja kaže da kancelariju ovog udruženja, ne računajući pozive preko društvenih mreža i interneta, dnevno posjeti tridesetak nezadovoljnih kupaca.

– Kad je riječ o zaštiti potrošača, Prijedor, međutim, odskače od drugih zajednica i on je, u tom kontekstu, dobra republička priča – konstatovala je Marićeva i dodala da je Udruženje “Don” uvijek otvoreno za one koji smatraju da su oštećena i zakinuta strana u kupoprodajnim odnosima.

R.R.

PrethodniPREMINUO ČEDOMIR KNEŽEVIĆ
SlijedećiU PETAK SVEČANOST POVODOM DANA ŽENA NA SELU