-5.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

ALIJA HRUSTIĆ SJEKIROM UBIO BIVŠU SUPRUGU I NEPOZNATOG MUŠKARCA

Najnovije vijesti

 Alija Hrustić /48/ iz Prijedora usmrtio je nožem i sjekirom Azru Hrustić /35/ iz Prijedora i Envera Halilagića /41/ iz Bihaća, a okolnosti koje su dovele do ovog dvostrukog ubistva se još ispituju, rekla je Srni portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović.
Ona je navela da se ovo krivično djelo teškog ubistva dogodilo jutros oko 7.00 časova u mjestu Kevljani, Srednji Jakupovići kod Prijedora.

“Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave /PU/ Prijedor”, rekla je Vidovićeva.

Ona je dodala da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti počinjenog krivičnog djela.

“Tužilac je naložio i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, istakla je Đaković Vidović.

Prema njenim riječima, policijski službenici PU Prijedor lišili su slobode osumnjičeno lice, a nakon završene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teškog ubistva biće sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka radi ispitivanja.

Istraga u vezi sa počinjenim krivičnim djelom teškog ubistva je u toku.

izvor: Srna

foto: Giga