17.8 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Marta, 2023

“ARCELOR MITTAL PRIJEDOR” PONIO OZNAKU “KOMPANIJA SA SUOSJEĆANJEM 2016”

Najnovije vijesti

Kompaniji “Arcelor Mittal Prijedor” dodijeljena je oznaka “Kompanija sa suosjećanjem 2016”. Ova oznaka, koju dodjeljuje “Muzej najvećih donatora na Zapadnom Balkanu”, namijenjena je kompanijama koje su svojim donacijama iskazale povezanost sa sredinom u kojoj djeluju te pomagale, na različite načine, aktivnosti i projekte koji su zahtjevali pomoć i podršku.

Po osnivanju Društva 2004. godine, a zatim putem Arcelor Mittal Fondacije od 2006. godine i PULZ program od 2015. godine, fokusirali su se na sve sve interesne grupe i njihove potrebe i očekivanja, i u skladu sa tim kreirali adekvatne programe podrške bazirane na 10 ishoda održivog razvoja.

“Arcelor Mittal Prijedor” kroz donacije i sponzorstva je veliku pažnju posvetio lokalnoj zajednici i njenim potrebama. Sa tim ciljem implementirano je 310 projekata, sa desetinama hiljada korisnika, sa ukupnom vrijednošću od preko 3,5 miliona KM i više od 9.000 volonterskih sati. Ovi projekti su dali podršku i pomagali poboljšanja u najvažnijim segmentima društva kao što su zdravstvo, školstvo, razvoj lokalnih zajednica, kultura, umjetnost, mladi i sport.

Za svoj rad i doprinos razvoju društvene odgovornosti, Kompanija “Arcelor Mittal Prijedor” je nagrađena posebnim priznanjima od Privredne komore RS, i to 2009. i 2014. godine.

predrag-sorga

U prijedorskom  “Arcelor Mittal-u” ističu da  znaju svoj put i da će raditi i dalje na istim temeljima i osnovama, a sve da bi dali svoj doprinos zajednici u kojoj rade, posluju i žive. Trudiće se da i dalje oblikuju budućnost za sve i generacije koje dolaze.

M. Stegić

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!