Kompanija “ArcelorMittal Prijedor”, u skladu sa PULZ programom kompanije, prati potrebe lokalne zajednice u kojoj posluju i shodno tome pruža pomoć određenim projektima.

Nešto ranije ove godine pomogli su opremanje javne kuhinje u saradnji sa UG „Optimisti“ kroz nabavku namještaja u vrijednosti od oko 2.500 KM, a juče su im obezbijedili namirnice u vrijednosti oko 1.000 KM za pripremu obroka korisnicima ove kuhinje.

Takođe, shodno potrebama korisnika Centra za socijalni rad Prijedor, imajući u vidu prioritete i potrebe, usaglasili su donaciju u iznosu od 5.000 KM za nabavku lijekova i pelena za korisnike ove ustanove.

-Cilj nam je da pružimo podršku onima koji su na neki način najugroženiji i kojma je pomoć zaista potrebna. Trudimo se da u ovim teškim vremenima olakšamo život, ne samo našim sugrađanima, već i ljudima koji vode računa o njima. Nadam se da će i ostali spoznati potrebe naših sugrađana i dati svoj doprinos, kako bi svi zajedno prevazišli ovaj krizni period na što bezbjedniji i bezbolniji način – rekao je Mladen Jelača, direktor Društva.

KV

PrethodniProslavimo Vaskrs u svojim domovima (video)
SlijedećiPOZIV ZEMLJAMA DA ZAŠTITE NOVINARE I OČUVAJU NEZAVISNE MEDIJE