Četvrtak, 25. Aprila 2024.
9.8 C
Prijedor

AUDIJEM SE ZABIO U STUB ULIČNE RASVJETE

NAJNOVIJE VIJESTI

M.Đ. ( 55), iz Brezičana kod Prijedora večeras je oko 18 časova i 20 minuta audijem udario u stub ulične rasvjete koji se nalazi na ostrvu koji razdvaja magistralni put Prijedor- Novi Grad,  u neposrdenoj blizini gradskog nadvožnjka, potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedora.

Ona je dodala da su uviđaj o nesreći obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora koji ispituju okolnosti pod kojim se saobraćajka  dogodila. Vozač audija nije povrijeđen, a na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.  Nezvanično sazajemo  da je vozač audija u krvi imao 1, 4 promila alkohola koliko mu je izmjereno alkotestiranjem.

Prema tvrdnji Halida Muslimovića, očevica nesreće,  na ovom „ostrvu“ sinoć se dogodila još jedna saobraćajka kada je vozač udario u stub sa signalizacijom“ Problem je i što je nekako  sve skučeno, počev od ostrva do putokaza koji je postavljen uz samo odvajanje prema nadvožnjaku. Žalosno je i što se na ovoj relaciji vozi uglavnom jako brzo, ponekad i sto na sat tako da ovdje pod hitno treba postaviti radar  i obavezno kameru- kaže Muslimović.

U CJB Prijedor nam je potvrđeno da je ovom istom mjestu sinoć bila još jedna saobraćajka. Vozač E.S. (41) iz Zenice citroenom je udario u svijetleći putokaz. „Prijedor putevi“ večar su na ovom mjestu raščistili put i postavili privremenu signalizaciju.

K.V.

foto:Giga