AVANTURA PARK BOGATIJI ZA ZIP-LAJN U DUŽINI OD 250 METARA (video)

Avantura park koji je u Nacionalnom parku Kozara otvoren prošle godine, ove je zaživio u punom kapacitetu. Ovih dana dobiće četiri nova zip-lajna u dužini od 250 metara.

Testiranje je planirano za kraj ove nedjelje, a već narednog vikenda prvi turisti mogli bi probati novi sadržaj u Avantura parku. Dragan Romčević, direktor Nacionalnog parka „Kozara“ kaže da su zip-lajnovi jedan do drugog u nizu, povezani međuplatformama. Najduži je 100 metara, a najkraći 40. – Kreće se praktično sa platforme, koja je na metar od zemlje do 18 metara, najveće visine na kojoj je jedna od platformi –  kaže Romčević i napominje da su prije mjesec dana pustili novu ferata stazu koja je i nešto novo u okruženju.

Na tom neće stati, jer u planu imaju završetak izletišta Paukovac koje je na drugom kraju Kozare prema Babićima. Već naredne godine u planu imaju uređenje izletišta Mlječanica. Ulaznica za djecu u Avantura park košta tri KM, a za odrasle sa 18 prepreka je pet KM. Korištenje četiri zip-lajna iznosi pet KM.

M.Z. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!