BACI GRAH: PODIJELJENO PETNAEST NAGRADA

U „Tropik marketu Urije“ danas je završena nagradna aktivacija „Baci grah“. U protekle dvije sedmice, svi kupci su imali priliku da pogađaju broj zrna graha, koji se nalazio u kućanskim aparatima na jednom ili više punktova u okviru marketa. Petnaest najsrećnijih, dobilo je vrijedne nagrade.

– Radi se o mašini za veš, sušilici, šporetu, sokovniku i mikrotalasnoj peći. Nagradili smo simboličnim nagradama i one naše kupce koji su danas s nama prebrojavali grah – rekla je Aleksandra Marković, portparol Trgovačkog lanca „Tropik“.

Jedna od nagrađenih je Milka Došen, koja, kako kaže, sa svoje tri djevojčice redovno kupuje u „Tropiku“.

– Kćerke su me nagovorile da igramo nagradnu igru. Pomogle su mi u odabiru. Mi smo za sokovnik rekli 1640 zrna. Zvali su me danas iz „Tropika“ i saopštili mi da sam osvojila nagradu. Jako sam sretna zbog toga – rekla je Došenova.

Priliku da se zabavi i okuša sreću pogađajući broj zrna graha, iskoristila je Milka Jović:

– Za sokovnik sam promašila za 32 zrna, takođe sam pomagala u brojanju, prebrojala sam 1000 zrna. Redovno pazarim ovdje, živim na Urijama, blizu „Tropika“. Čak sam već jednom osvojila vrijednu nagradu: ljetovanje u Budvi i bilo mi je prelijepo – kaže Milka.

Ovo je treća godina zaredom da domaći trgovački lanac „Tropik“ u svojim marketima realizuje ovu nagradnu aktivaciju. Kako kažu, to je jedan od načina da se zahvale svojim kupcima na povjerenju koje im svakodnevno ukazuju.

D. S.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!