Četvrtak, 25. Aprila 2024.
9.8 C
Prijedor

BERIĆ – ZA RAVNOMJERNU RASPODJELU BUDŽETSKIH SREDSTAVA

NAJNOVIJE VIJESTI

Predizborne poruke Koalicije Srpske demokratske stranke i Srpske radikalne stranke Republike Srpske čule su se sinoć u Mjesnoj zajednici Prijedor dva – Urije.

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Prijedora Dušan Berić, rekao je da će se, ako bude izabran na ovu poziciju, zalagati za ravnomjernu raspodjelu budžetskih sredstava, sa posebnim akcentom na socijalne potrebe građana, funkcionisanje mjesnih zajednica i podsticajne mjere za otvaranje novih radnih mjesta. Veliku šansu Berić vidi u oživljavanju mesne industrije „Impro“.

Ispred ove Koalicije nalaze se 34 kandidata za odbornika u Skupštini grada Prijedora. Kandidat Koalicije SDS-SRS RS Sanja Rađenović za odbornika u Skupštini grada rekla je da će se zalagati za veća prava omladine i ravnomjeran položaj žena u politici. Kandidat ove Koalicije za odbornika u Gradskoj skupštini Milan Tubin pozvao je mještane ove Mjesne zajednice da 2. oktobra izađu na izbore i daju svoj glas onima koji ga zaslužuju i da ne dozvole da se manipuliše njihovim glasovima.

Na predizbornoj tribini u Mjesnoj zajednici Prijedor dva – Urije poručeno je da ova Koalicija u prvi plan stavlja zalaganje da se standard građana Prijedora podigne na viši nivo, u svim segmentima življenja.

M.Stegić