Ismet Bešić (36) iz Kozarca, kojem je teške tjelesne povrede nanio N.B. (22) iz Prijedora, hospitalizovan je na Klinici za Anesteziju i intenzivno liječenje u Banjaluci. Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje prof. dr sc. med. Darka Golića i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji danas dr Zorana Aleksića, pacijent I.B.(1981) primljen je sa teškom povredom glave.

– Pacijent se nalazi u stanju kome, priključen na aparate za vještačko disanje. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, te pacijent ostaje na daljem liječenju i praćenju u našoj ustanovi.- saopšteno je danas iz Klinike.

Slučaj se dogodio jutros oko 1 i 45 sati u ulici Ahmeta Babića u Prijedoru ispred ugostiteljskog objekata u kojem N.K. po nezvaničnim saznanjima radi kao redar. N.K. je odmah nakon nanošenja teških tjelesnih povreda I.B. uhapšen i u toku je krim obrada, nakon čega će biti poznato i više detalja o ovom slučaju.

– Policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolonosti nanošenja povreda . O navedenom je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor- navedeno je danas iz PU Prijedor..

KV

foto: Giga

PrethodniŠAH: “RUDAR”, SA PIONIRKAMA, ČETVRTI (VIDEO)
SlijedećiZAKON STROG KAD JE RIJEČ O USVAJANJU DJECE