Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da je predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković sazvao sjednicu Vlade na kojoj će biti proglašena vanredna situacija.

“Tražićemo i da Narodna skupština u skladu sa svojim ovlaštenjima nakon ovoga proglasi i vanredno stanje”, izjavila je Cvijanovićeva nakon sastanka zvaničnika Srpske u Banjaluci u vezi sa virusom korona.

U Republici Srpskoj do sada je potvrđeno 20 slučajeva pozitivnih na novi virus korona. Sedam osoba je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a 13 u kućnoj izolaciji.

Do sada je iz bolničke izolacije Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske izašlo 28 osoba.

Trenutno se u Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom 1.694 osoba, a iz zdravstvenog nadzora je izašlo je 178 osoba. 

SRNA

PrethodniIZLIJEČENA DVA LICA U SRPSKOJ OD VIRUSA KORONA, NEMA NOVOOBOLJELIH
SlijedećiIZDATE INSTRUKCIJE ZA RAD GRADSKIH I OPŠTINSKIH UPRAVA

1 COMMENT

  1. Pa ova žena nije u stanju da vodi jednu osnovnu školu a ne državu. Nije ni čudno što nam je Srpska u kreditima. Ljut sam i na opoziciju koja nema stručni kadar da Dodikovu večnu partiju otera u opoziciju. Dosta je više tih političara koji nemaju ništa korisno reći narodu. Takava nam je i vlast u Prijedoru. Čovek nepismen vodi recimo Dom penzinera.On nema redovne lekare, fizoterapeute, sestre itd, a uzima od korisnika po 750 maraka za usluge.