BK „KOZARA“: Vrhunski rezultati u finišu sezone

Takmičarska sezona za bicikliste polako ulazi u završnu fazu. U Biciklističkom klubu „Kozara“ mogu da budu i više nego zadovoljni postignutim u ovoj godini.

Samo u proteklih dvadesetak dana prijedorski biciklisti su pokazali da se radi o vrhunskim sportistima. Naročito se istakao Siniša Lukić, koji je u tri nedjelje osvojio tri državna prvenstva. Polovinom avgusta osvojio je prvo mjesto na prvenstvu BiH u disciplini (XCO), na trci koja je vožena u Bihaću.

Odličan je bio i njegov klupski kolega Damjan Stupar, koji se okitio srebrenom medaljom. Potom je uslijedila trka „Kočićevim stazama“, vožena u Stričićima. Lukić je ponovo briljirao i osvojio dvije zlatne medalje, za pobjednika Premijer lige BiH i za osvojeno prvenstvo Republike Srpske.

I ostali biciklisti „Kozare“ su ostvarili zapažene rezultate, pa je Stupar bio treći, Marko Bašić četvrti, dok je Viktor Čičić bio peti. Takmičenje u Premijer ligi, prijedorski biciklisti priveli su kraju u Mostaru, gdje je vožen XCM maraton. Lukić je osvojio zlato u kategoriji kadeta, dok je u generalnom plasmanu bio treći. Damjan Stupar bio je drugi među kadetima, dok je u generalnom plasmanu bio šesti.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!