Slavko Bojić, Saša Marković i Dragan Dubravac, koji su juče uhapšeni zbog teških zloupotreba u procesu javnih nabavki u toku pandemije, fiktivnih transfera novca i pranja novca, predati su Posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva, saznaju “Nezavisne”.

Iz Republičkog javnog tužilaštva, saopštili su navodeći inicijale da su oni izvršili krivično djelo „Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja“.

Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, biće naknadno sproveden u Republičko javno tužilaštvo, potvrdila je za “Nezavisne novine” sekretar tog tužilaštva Dragica Tojagić.

Zeljković je uhapšen noćas, nakon preostale trojice osumnjičenih, koji su uhapšeni juče popodne.

Podsjetimo, Slavko Bojić, Saša Marković i Dragan Dubravac, koji su uhapšeni zbog teških zloupotreba u procesu javnih nabavki u toku pandemije, fiktivnih transfera novca i pranja novca, predati su jutros Posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva.

Tekst i foto: Nezavisne novine

PrethodniUHAPŠEN DIREKTOR INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVSTVO
SlijedećiDO SADA VAKCINISANO 29.666 PRIJEDORČANA