8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

BOLJA PUTNA KOMUNIKACIJA SA CENTROM GRADA

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković obišao je radove na asfaltiranju ulice koja povezuje naselјa Raškovac i Pećani te omogućava bolјu putnu komunikaciju sa centrom grada. Gradonačelnik je napomenuo da je ova dionica, duga oko 800 metara, samo jedan od putnih pravaca koji se nalaze u planu izgradnje novih asfaltnih puteva.

– Ovako ćemo nastaviti i u drugim dijelovima grada, jer smo riješili problem sa tenderom i odabirom izvođača radova koji nas je dugo opterećavao. Krenuli smo u izvođenje svih planiranih infrastrukturnih projekata, prije svega putne infrastrukture – izjavio je Đaković.

On je dodao da se, paralelno sa izgradnjom novih, vrši rekonstrukcija i sanacija postojećih puteva, kako asfaltnih tako i makadamskih na području cijelog Prijedora. Mještanin Dalibor Pavić zahvalio se gradonačelniku, Gradskoj upravi i odbornicima u Skupštini grada koji su prepoznali važnost asfaltiranja ove ulice, oko koje živi oko 130 građana.

– Ovdje ima preko 20 djece, a ulica je veoma prometna. Sva djeca sa desne strane puta, koji vodi preme Novom Gradu, ovuda putuju do škole – naveo je Pavić.

Radove na ovoj dionici izvodi preduzeće „Prijedorputevi“, a vrijednost investicije je 74.500 KM.

Z. J.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!