3.8 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

BORCI OBILJEŽILI MITROVDAN

Najnovije vijesti

Boračka organizacija grada Prijedora danas je polaganjem vijenaca na centralno spomen-obilježje “Za krst časni” obilježila krsnu slavu Mitrovdan.
Predsjednik Boračke organizacije grada Prijedora Zoran Predojević čestitao je Mitrovdan svim borcima.

“Kažu da je Mitrovdan slava kada se završavaju svi planirani radovi u toku godine. Sa ponosom mogu da kažem da je Boračka organizacija grada Prijedora sve obaveze koje je planirala u 2022. godini ispoštovala, ispunila obećanje dato skupštini u februaru. Sa ponosom ulazimo u 2023. kada ćemo izabrati novo rukovodstvo gradske boračke organizacije za koje vjerujem da će nastaviti kontinuitet rada”, rekao je Predojević novinarima u Prijedoru.

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor izjavio je da se danas polažu vijenci i prislužuju svijeće kao znak sjećanja na sve hrabre junake koji su svoje živote dali za odbranu srpskog naroda i granica Republike Srpske.

“Gradska uprava i Boračka organizacija grada Prijedora imaju odličnu saradnju i tako ćemo nastaviti. Rezultat te odlične saradnje jeste da svake godine povećavamo sredstva u budžetu grada za naše borce. Ovo je jedan znak pažnje prema našim borcima za sve što su uradili u prethodnom ratu i poruka da ne smijemo i nećemo nikada zaboraviti”, rekao je Javor.

SRNA