-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

BRAĆA JANJANIN NA BOKSERSKOJ REVIJI U BUDIMPEŠTI

Najnovije vijesti

Braća Janjanin – bokseri Dražan i Slađan sutra izlaze u ring u okviru velike bokserske revije koja se održava u Budimpešti – glavnom gradu Mađarske.

Protivnik Slađana Janjanina je Giga Nadiradze, gruzijski bokser sa skorom od 23 pobede, 13 izgubljenih i jednim neriješenim mečom.

sladjan

Slađan se bori u srednjoj kategoriji do 72 kilograma, WBO verzija, meč ima tzv-rejting karakter i ovo će mu biti prva borba, nakon odlaska u bokserski kamp španskog trenera, Antonia Postiga, pod patronatom njegovog novog menadžera, Benija Blanka.

drazan

Dražan, najstariji od bratske bokserske trojke Janjanin, boriće se protiv domaćeg boksera, Imre Sela, trenutno 29 boksera svijeta i šampiona Evrope u kruzer kategoriji do 90 kilograma, WBO verzija, sa skorom od 14 pobjeda u 14 mečeva.

Meč takođe, ima rejting karakter, i biće veliki izazov za prijedorskog boksera, pošto se njegov favorizovani protivnik bori pred domaćom publikom.

Kompletna revija u Budimpešti održava se u sklopu borbe Ričarda Barnija i Alisa Šijarića za titulu prvaka Evrope u teškoj kategoriji u WBO verziji.

izvor: blic.rs