3.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

BREZIČANI: SDS VODI POLITIKU MIRA

Najnovije vijesti

Dušan Berić, kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Prijedora, sinoć je na javnoj tribini u Brezičanima rekao da predstojeći referendum dovodi građane Srpske u rizičnu situaciju u kojoj mogu biti kažnjeni sankcijama Međunarodne zajednice. Po njegovim riječima, aktuelna vlast se referendumom zaklonila iza naroda, umjesto da su poslanici na sebe primili teret odgovornosti za nepoštovanje odluke Ustavnog suda.

Nosilac odborničke liste Srpske domokratske stranke, Ratko Stojić, istakao je SDS vodi politiku mira, saradnje i dogovora i spreman je da probleme rješava dogovorom.

Dalibor Grabež, nosilac liste Partija demokratskog progresa, podsjetio je da ova stranka na izbore izlazi sa punom odborničkom listom, a da će za mjesto gradonačelnika podržati Dušana Berića. Narodni demokratski pokret nudi promjene, posebno u ekonomskom pogledu,  rekao je Dragan Dragojević, nosilac odborničke liste NDP-a. On je dodao da će otvaranje novih radnih mjesta istovremeno zaustaviti odlazak mladih koji su potrebni Srpskoj, i kao građani i kao stručnjaci.

P.Š.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!