CENTAR „SUNCE“ Održan koncert banjalučkog kvarteta „Flautete“ (video)

Članice banjalučkog kvarteta „Flautete“, družile su se danas sa učenicima Centra „Sunce“ u Prijedoru. Ovo je samo jedan u nizu koncerata, koje ove dame organizuju širom Republike Srpske.

– Flauta je jako lijep instrument i veoma popularan, šta više, sve je popularniji. U dosta gradova u kojima smo nastupile, u muzičkim školama otvorili su se odsjeci flaute, što nas posebno raduje. Drago nam je što smo koncert klasične muzike priredili i učenicima Centra „Sunce“ u vašem gradu – rekla je Sunčica Lončar iz kvarteta flauta „Flautete“.

Slađana Radaković, direktor Centra „Sunce“ zahvalila se članicama ovog kvarteta na divnom koncertu klasične muzike, koji su priredile za učenike ovog Centra, koji im je svakako uljepšao dan.

Koncertu je prisustvovala i Monja Kasalović, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Gradske uprave Prijedor, koja je istakla da je JU Centar „Sunce“ svakako prepoznatljiva po izuzetnom zalaganju i trudu da se djeci sa posebnim potrebama, omogući ravnopravno školovanje i da se omoguće dodatni sadržaji i aktivnosti, poput ovog koncerta.

M.Šodić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!